27 April 2009

Lepaking at mamak With Iman???

Hahhh?? Iman pandai lepak??? lepak kat mamak lagi class anak mama....hahahar...Act yg nak melepak tu mama & dady dia so Iman pun terjebak jugaklah secara x langsung...Act nak p playground tapi cuaca ala2 mendung manja so we all lepak dulu kat mamak bawah condo kitorang...Act kawasan yg aku dok ni (umah mama aku) bestlah gak view dia ada mamak kat sebelah dewan..so kalau rasa nak pekena teh tarik ke..roti tampal goyang ke...kitorang x yah susahkan nak kuar dari kawasan tu...g kedai mamak kat bawah tu jer.....

Dady & Iman tgh layan budak2 mandi kat pool..sabo ye Iman your turn will come soon....





Wajah wajah Kesayangan hamba...Masa ni Iman tgh tunggu mama & Dady dia habiskan air masing2..dia dah tk sabo2 nak p playground...







Aksi2 di Playground...Iman ni ada satu attitude yang semakin ketara skg ni..'SHE DON'T WANT TO SHARE'....even kat playground sekalipun dia x kasi budak2 lain pegang mainan yg dia tgh pegang.....so dia akan conquer tempat tu seolah2 'DUNIA INI AKU YG PUNYAA' boleh gitu???




2 comments:

  1. Welcome to join China Service Mall Adsense Union
    Earn money for your own website

    China Service Mall http://www.at0086.com ,the biggest China Service Reservation Center in the world. Provided 2 0, 00 0,000 registered members with the best reservation service.

    1, Easy to join
    If your website is up to the standard of our Union, we will pass your apply in 24 hours. Then you can join our Adsense Union.
    2, Big payback
    We can give you big payback if you join us, we give more money than the present Adsense Unions.
    3, Easy to earn money
    People come to our site and give a reservation by click the advertisement on your site; we will give you much money. For every 100 effective reservations we will pay you 60 US dollars. When the total reservations reach 500, we will pay you extra 100 US dollars as rewards. More and more preferential policy expects your participation.
    4, Convenient management Background
    You can see the proceeds of each time and it is clearly visible in your convenient management background. We can ensure your benefits.
    5, Good reputation
    We have high reputation of our union; any of you can be relieved to join.

    If you are interested in our Adsense Union, please click http://adsense.at0086.com to register your account.

    Any other questions please contact
    Miss Wu Yingying
    Marketing Department
    China Service Mall http://www.at0086.com
    MSN:ciwufeibiwu@hotmail.com
    Email: ying@chinaservicemall.com

    ReplyDelete
  2. sapekah 123? ini?post takde kene mengena..tetttt..hehe.

    (so kalau rasa nak pekena teh tarik ke..roti tampal goyang ke..)teh tarik ok lagi..tp roti tampal goyang mmg failed ok!!!hahaha.mamak pertiwi indah tk reti buat..hehe..i m sorry!

    ReplyDelete

U are my SunShine..

U are my SunShine..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...