11 May 2009

MAK vs MAMA

Huhu semalam adalah hari IBU2 Sedunia...yeah sejak bergelar ibu ni aku pun turut rasa tempiasnya..banyak gakla dapat wish Mother's Day dari family and frens..TIMA ACIH...
Aku pun nak amik kesempatan ni nak ucapkan Hari Ibu tentulah pada Mama tercinta Hajah Ramatul Saniah Muda dan Ibu mertuaku Puan Rohani...saya sayang kalian berdua...
Since last wik balik JB off courselah Hari Ibu sambut ngan Ibu MertuaKu a.k.a MAK.. Mak aku ni sempoi orangnyer, sporting dan tima kacihlah Mak sebab sabar ngan menantu mak sorang nih..bukanlah sabar apa cuma Mak memmang x kisah kalau aku balik JB tu aku ni x masak ke...apa ker...kuat jalan ke...dia jenis yg x suka berleter ke apa ke..kalau nak buat kau buat..x nak buat kau x yah buat..haaa cam gitulah prinsip dia hehehe....Tapi as menantu aku tetap hormatinya..sayanginyer...macam MAMA aku sendiri sebab aku pun tau dia pun sayangkan aku.......huhuhu..Sempena Hari Ibu ni aku telah menghadiahi dia sepasang Baju Kurung (dia yg pilih) dan belanja Makan......sorilah x de picture nak upload sebab memang x amik gambo punn..hik hiks sedih.....bateri kong lak masa balik JB n x bawak charger!!! boley???

Pasal MAMA lak....anakmu ini pun ingin mengucapkan hari Ibu pada Mama tercinta..Mama tetap yg terbaik di hati kami...KAsih sayang mama tiada bandingannyer..Kami semua sayangkan Mama (Siapa x sayang mak oiiii!!!)...Ampun dan maaf diatas segala tutur kata yang bisa membuatkan MAMA tersentuh hati (cam Raya lakks)....
Mama aku ni sporting dan sentiasa ada dikala kami adik badik memerlukannya...Mama We Love u So So Much....(hope mama suker eh present baju tuh..........)

1 comment:

  1. happy mother's day~!!!!
    thanx fr the baju...hehehe

    ReplyDelete

U are my SunShine..

U are my SunShine..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...