20 May 2009

Tak ada Idea!!!!!!!!!!

hurm wat a day!!! tak ada idea nak cite aper2 cos kebizian yang melampau di opis..hahahar.. cuma x sabar2 nak balik nak amik Iman from umah babysitter dia..dah pandai dah puteri aku sorank tuh..nampak je muka aku kat pintu dah amik sendiri kasut dia kasik aku soh pakaikan ler tak paham2 ke mama dia nih???

Kalau tgh makan dia akan datang....."maaaa....nakk nakk" alahai sweet sgt dengan bahasa dia yang ntah aper aper tuh........kejap je dah setahun tup tup dah berlari sekolah dah nanti......

K lah nak continue buat kije..***la la la****.....



p/s: Gambar ini tiada kena mengena dengan cerita di atas yea..harap maklom....

3 comments:

  1. i ada email kat u pasal baju.. =P cek ye..

    ReplyDelete
  2. hey cm kenal je piccas cemut nie..hehehe..
    it's from my hp yaw~~hehe

    ReplyDelete

U are my SunShine..

U are my SunShine..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...