15 July 2009

Ole-Ole dari Bandung

Salam...

Malam tadi sampai je umah tgk kakak iparku Kak Jaja aka Mama Chinta dah ada....
*
*
*
*
upernyer dia tgh agih2kan barang2 souvenir dari Bandung..yalah baru balik dari Bandung katakan...huhu..Banyak gak dia memborong...ada telekung untuk mama & my auntie...baju..kopok..alas meja dll.....tak terkecuali aku & Iman pun dapat gak...heheh kaum2 bapa saja tak der......tima kacih Sis....


ini untuk aku..suker suker.....baju ala2 punjabi tu kaler itam and ada lite lite gitus..


Ini untuk my baby Iman.......





5 comments:

  1. kak nani ada award tuk u ye sila la ambil....

    ReplyDelete
  2. ira- ok nanti akak amik.

    eynda- tulah baju dak2 ni comey2 belaka....huhu

    ReplyDelete
  3. adalahhh....kena tgk sendiri...huhu

    ReplyDelete

U are my SunShine..

U are my SunShine..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...