04 June 2009

Tag By Mama Balqis aka Ira Kecik

Yeah aku kena tag lagik sapa lagi kalau bukan Mama Balqis aka Ira Kecik ni...(tetap gak nak panggil u Ira Kecik sebab jeles body u cute mute je..hahahaa....

Layanla soklan2 dia...

1. Apakah perasaan anda sekarang?
Perasaan sekarang adalah bercampur baur sekarang ni..di SAAT ini...pertamanya saya sgt excited cos esok saya akan bercuti ke Penang bersama adik badik saya seramai 5 keluarga sampailah hari Ahad..keduanya walaupun cuti saya tetap memikirkan kerja2 saya yang banyak nih...adusssssss...
2. Saya nak makan?
Hmm buat masa ni tekak saya ni teringin nak makan french fries MC D...sebab itulah makanan perebet saya waktu saya peknan dulu (ohhh tidak..saya belom 2nd preggy lagik? hehehe

3. Saya tak suka?
Banyak...antaranya suasana yang bising terlampau..orang yang busuk hati...tetttt!!..orang yang hipokrit..dan segala benda2 yang x eloklah..

4. Impian saya?
Saya nak berjaya dalam hidup dan lebih berkeyakinan diri..saya juga nak memiliki rumah impian saya yang saya akan habiskan masa bersama suami dan anak-anak nanti..insyaallah..

5. haiwan yg saya tak suka?
Off course..C.I.C.A.K...tolong jauhkan pandanganku dari makhluk ini....

6. Saya harapkan?
Berjaya menempuhi segala dugaan dan cabaran dengan tenang...keluarga yang bahagia dan berusaha menjadi anak yang solehah kepada kedua ibu bapa saya dan isteri yang dapat membahagiakan suami...alahai..syahdu..

7. Jika boleh putarkan masa?
Apa yea..kalau leh x yah lah biar masa berlalu ngan sendiri...saya bersyukur dengan setiap anugerah Allah dikala ini...

8. Saya pada 10 tahun akan datang?
Hmmm dream to be super MOM...hahahar..saya nak ada bisness sendiri (hubby u know what I dream off right??)...anak2 yang membesar depan mata..kehidupan yang lebih bermakna..

9. Handphone saya adalah sebuah?
Terkini adalah Samsung hmm model apa ntah lupa...hahahar...

10. Saya pernah bercinta sebanyak?
zaman sekolah seorang..zaman itm seorang..zaman kerja 1 orang (hah dah 3 kau)..tapi cinta hati saya sekarang ni adalah hubby saya kini iaitu Mohd Faisal Bin Mat Sharif

12. Kawan-kawan saya?
I m attached with all my frens...i love my friend so do I love my family...

13. Pernah dikhianati?
Pernah..biasalah kehidupan..

14. Apa yang hendak anda lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
Saya jenis yang outspoken..kalau x betul saya cakap x betul....saya jenis x suka nak membalas perbuatan orang2 mcm ni...biar jelah....

15. Senaraikan 8 orang untuk di tag?
8 orang ..alamak ramainyer..saya x banyak sgt kawan blog...tapi saya cuba nak tag blogger2 ni.....kalau rajin buatlah yea....
1. Jaja si Gadis Elmo (wajib buat nih...punyalah malas nak jawab tag!!)
2. Nurhayati Mama Zara (baru je link ngan dia)
3. Baby Lyana (baru gak link ngan dia)
4. Filla Mama Kaseh (adore her Kasih)

2 comments:

  1. oh..kena tag ek..save dulu dalam draft yer!

    ReplyDelete
  2. reply:baby Lyana
    hehehee....ok...jawap tau nanti!!

    ReplyDelete

U are my SunShine..

U are my SunShine..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...